Are Wiig i Golden Globe Race… sponset av det norske folk!

December 7, 2017

Vi ser at det er velvilje blant folk til å hjelpe Are med å oppfylle drømmen om å seile alene rundt jorden i Golden Globe Race. Aksjonen nærmer seg 100 000,-, og det uten at det er tatt store grep med å spre budskapet om muligheten til å ta del. Det er bare et titalls folk som har delt budskapet om at det er mulig å støtte prosjektet gjennom vår crowd funding løsning levert av Spleis.

 

Det som er så fascinerende med denne form for støtte er at den ikke krever annet enn at folk engasjerer seg, ikke bare ved å spytte litt i kassa men det at de DELER BUDSKAPET med venner og folk med samme interesse gjennom for eksempel seilforeninger og lignende. Dette gjøres enkelt via facebook ved å trykke på knappen “del”. Man kan velge om man vil dele på egen side eller på en annen side som for eksempel en seilforening.

 

Vi som har fulgt Are på hans ferd fra Lindesnes til Nordkapp vet at grunnlaget, mann og utstyr, er på plass for å gjennomføre denne bragden. Med midler nok til å frigjøre seg fra inntjeningsprosessen kan Are konsentrere seg om forberedelser på de utallige områdene som gjør seg gjeldende foran en slik utfordring... Jorda rundt, alene, nonstop og uten assistanse.

Vi mener at han ikke bare er i stand til å fullføre og bli første nordmann som gjør dette, men at han har de viktigste forutsetninger til å vinne Golden Globe Race med 26 deltagere.

Dere kan være med på å sikre hans økonomiske forutsetninger.

DEL budskapet, sett dere inn i prosjektet og vurder om dere vil ta del i denne historiske muligheten.

 

Are Sailing vil gjøre sitt ytterste for at dere får et innblikk i hva som skjer underveis. Dette kan være lærerik underholdning for mange gjennom 9 mnd.

Takk for oppmerksomheten, lykke til!

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Siste innlegg

September 3, 2018

August 27, 2018

July 1, 2018

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk etter tags
Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Facebook Social Icon

© 2017 AreSailing team