Godt nyttår til alle!

January 1, 2018


Jule og nyttårshelgen har foregått rolig mht Golden Globe Race 2018, da en brokkoperasjon ble gjennomført torsdag før jul. Da var den saken på plass også, og skal ikke gi meg problemer under seilasen (og blindtarmbetennelse var jeg så heldig å få i sommer).
Jeg går ikke så langt som Monsen og bytter tenner, men skal ha en ekstra sjekk hos tannlegen min før jeg seiler hjemmefra, og har i tillegg fått litt råd fra han om hva jeg gjør om noe skulle skje.
Ved neste årsskifte befinner jeg meg trolig i det sydlige Stillehavet, ikke langt unna det som kalles Point Nemo, det punktet i havet som ligger lengst unna land. I dette området er det flere ukers seilas nordover til nærmeste bebodde øyer som er Pitcairn og Påskeøya, og i syd er det Antarktis. Så her bør det ikke skje noe som man trenger hjelp for, da man i avstand er like langt fra folk her som det er fra Oslo til Nord-Afrika.
I løpet av vinteren er det arbeid med båten og andre forberedelser som gjelder, og i tillegg skal jeg holde noen foredrag i forskjellige seilforeninger og andre plasser.
Jeg må si jeg setter umåtelig stor pris på all støtten vi får til dette prosjektet og håper dere føler dere er «medeiere» i dette. Vi skal virkelig prøve og levere noe som vil være spennende å følge med på helt fram til målgang på vinteren/våren 2019.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Siste innlegg

September 3, 2018

August 27, 2018

July 1, 2018

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk etter tags
Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Facebook Social Icon

© 2017 AreSailing team